Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 19. hétfő, Huba

Hangolódjunk együtt a karácsonyra a The Voice ezüstérmesével, Gájer Bálinttal!

Kultúra   |   2013, november 28 - 12:06
Nyomtatóbarát változatSend by email

Gájer Bálint, a The Voice tehetségkutató ezüstérmese szerint az ünnepben nem az ajándékozás a lényeg, hanem hogy összejöjjön a család.

Az énekes a szentestét bátyja családjával tölti, óvodás unokaöccse öröme Bálint számára igazán feldobja a karácsonyt. A magyar Michael Bublé-ként is emlegetett előadóművész karácsonyi kedvencei főleg a nagy amerikai karácsonyi dalok, de Bublé-dalokból is válogat majd az újbudai karácsonyra hangoló koncertjén. – A karácsonyi időszak sok munkával telik. December 22-én az Orfeumban adunk igazi karácsonyi koncertet a Group’n’Swing zenekarral, amellyel már 2009 óta együtt zenélek. Az ünnepek után pedig a szeptember 1-jei, telt házas Müpa-koncertünk egy változatát játsszuk el – táncosokkal és egyéb látványelemekkel megspékelve – a MOM Kulturális Központban. Minden szabad decemberi napomon erre készülök. Az énekes elárulta, lassan elkészül újabb saját dala is Elmaradt pillanatok címmel, amit Romhányi Áronnal közösen írnak, és amit nevezni fognak az Eurovíziós Dalfesztiválra. Bálint Smoodies nevű zenekarával 2013. december 12-én lép fel Újbuda karácsonyi rendezvénysorozatán.

Gájer Bálint

LEGFRISSEBB
×

Regős Anna kiállítása  

2019augusztus1319:00

„Számomra is talány, hogy hogyan él bennem egymás mellett a technikákkal, anyagokkal kisérletező, autonóm művész és a nagyon is tervszerü, kiszámított, rendszerekben gondolkodó mintatervező.”