Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 27. szombat, Zita

Nőnapi lélekjáték és jazz a Mohában

Kultúra   |   2014, március 7 - 08:29
Nyomtatóbarát változatSend by email

Felolvasás és előadás lesz a Moha Cafe-ban a Nőnapon. Tallér Edina, Egy perccel tovább című darabját a galérián olvassa fel és adja elő Mester Szilvia és Köleséri Sanyi, gitáron közreműködik Takács Attila. Ezt követően a Bencze Alma Quartet koncertje következi.

Az Egy perccel tovább - játék a szerelemmel egy felvonásban című darab a női lélek, a társkapcsolat olyan megmutatkozása, amely olyan problémákat tárgyal, feszeget, amelyekről nem szoktunk beszélni.

Gerner Csaba, egy korábbi előadás rendezője úgy fogalmazott: Mi, férfiak, nem értjük, hogy mért csinálja ezt a csaj. Itt egy bizonyos aspektusból fény derül arra, hogy miket hordozhat egy nő magában. Természetesen egy nőnek is tanulságos. Ezzel a lánnyal csúnya dolgok történnek, hoz magával egy olyan múltat, amellyel nagyon nehéz életre kelni. Talál egy fiút, aki meg tudná törni a jeget, ám neki is van viszonya a világhoz.

A felolvasóest körülbelül 1 óra hosszú, az előadás után lehetőség lesz beszélgetni a szereplőkkel, az alkotókkal.

Az előadást követő koncerten a Bencze Alma Quartet lép fel. Bencze Alma a Kodolányi János Főiskola Jazz ének szakán tanult, ahol 2013-ban szerezte diplomáját. A Quartet zenészei 2011 óta ismerik egymást és játszanak együtt különböző felállásokban. Repertoárjuk alapvetően jazz sztenderdekből áll, de minden számot saját stílusukra formálnak, hangszerelnek.

Időpont: 2014. március 8., szombat 18:30

Újbuda (2014. 03. 05.)