Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 16. kedd, Csongor

Nyitott Templomok Éjszakája

Kultúra   |   2008, szeptember 15 - 17:33
Nyomtatóbarát változatSend by email

A múlt évhez hasonlóan idén is szeretnénk egy kis színt vinni a körtéri aluljáróba. 2008. szeptember 17-20. között a Budai Szent Imre Ciszterci Plébánia rendezésében tartjuk a budapesti Városmiszszió Szentimrevárosi programsorozatát Szentimrevárosi Közösségi Napok címmel.


A programok helyszínei: Móricz Zsigmond körtéri aluljáró, Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium, Budai Ciszterci Szent Imre Templom és Plébánia. A rendezvény fő célja a keresztény értékeink bemutatása.

Szeptember 17-19. között forró teát kortyolgatva beszélgethetünk a Nézz Le Caféban, nézelődhetünk és "vásárolhatunk" Szent Imre Portékája ajándékboltban. Ezen programok helyszíne a Móricz Zsigmond körtéri aluljáró. Szeptember 20-án, a sportnapon ("Ép testben ép lélek" Családi és Ifjúsági Nap), illetve egy rövid zarándoklattal egybekötött templomi/plébániai hálanapra (Nyitott Templomok Éjszakája, 2008. szeptember 20.) invitáljuk az idelátogatókat.

A szentimrevárosi családos és ifjúsági sportnap helyszíne 2008. szeptember 20-án 9-13 óráig a Szent Imre Gimnázium külső sportpályája. Szeretettel várjuk a mozogni vágyókat a Szent Imre Plébánia családi és ifjúsági sportnapjára. A játékos kedvű résztvevők kipróbálhatják ügyességüket a családi sorjátékokban, petanque-ban, pingpongban, kosárlabdában és érintős rögbiben (nyugalom, ez egy no-kontakt, balesetmentes és igen élvezetes változata a rögbinek, amit fiúk és lányok, különböző korosztályok együtt játszhatnak). A különböző játékokba félórás blokkokra lehet benevezni.

Budai Ciszterci Szent Imre Plébánia (2008. 09. 15.)

Kapcsolódó cikkek:

 

A Városmisszió az aluljáróba is beköszöntött (2008. 09. 20.)


Kapcsolódó linkek:

A részletes programot itt tekinthetik meg