Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 26. péntek, Edina

Pro Cultura Urbis Díjat kapott a MU Színház

Kultúra   |   2006, január 18 - 16:01
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Főváros kulturális értékeinek védelmét, és az új értékek létrehozását támogató Pro Cultura Urbis Közalapítvány díjazottjai között szerepel a már közel 15 éve működő MU Színház is.

Fővárosi alapítású díjjal ebben az évben a MU mellett Szikora Tamás festőművészt, Lugosi Lugó László fotóművészt, Sebő Ferenc énekest, dalszerzőt és népzenekutatót díjazzák a Magyar Kultúra Napja alkalmából.

Schiffer János Budapest Főváros főpolgármester-helyettese ma hivatalos levélben tájékoztatta a MU Színházat arról, hogy a Pro Cultura Urbis Alapítvány 2005-ös díjazottjainak egyike.
A díj a Főváros kulturális életének gazdagításáért, a kulturális élet területén kifejtett kiemelkedő tevékenységért járó köszönet.

Így a színházi életben páratlan módon, teljesen függetlenül, alulról jövő kezdeményezésként létrejött és közel 15 éve működő MU Színház munkatársai és az itt dolgozó művészek sokszor igen küzdelmes munkájának szóló elismerés.

H.E. - Újbuda WEB (2006. 01. 18.)

Kapcsolódó tartalmak: 
LEGFRISSEBB
×

„Karantén-kifestő” – rajzpályázat gyermekeknek  

2021március3116:30

"Jön a tavasz, itt a RAJZás, ki lesz Újbudán a Rajz-Ász?"

Újbuda Önkormányzata „Karantén-kifestő” címmel rajzpályázatot hirdet 6-12 éves újbudai gyermekek számára, 2 kategóriában.