Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 18. péntek, Diána

Pro Cultura Urbis Díjat kapott a MU Színház

Kultúra   |   2006, január 18 - 16:01
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Főváros kulturális értékeinek védelmét, és az új értékek létrehozását támogató Pro Cultura Urbis Közalapítvány díjazottjai között szerepel a már közel 15 éve működő MU Színház is.

Fővárosi alapítású díjjal ebben az évben a MU mellett Szikora Tamás festőművészt, Lugosi Lugó László fotóművészt, Sebő Ferenc énekest, dalszerzőt és népzenekutatót díjazzák a Magyar Kultúra Napja alkalmából.

Schiffer János Budapest Főváros főpolgármester-helyettese ma hivatalos levélben tájékoztatta a MU Színházat arról, hogy a Pro Cultura Urbis Alapítvány 2005-ös díjazottjainak egyike.
A díj a Főváros kulturális életének gazdagításáért, a kulturális élet területén kifejtett kiemelkedő tevékenységért járó köszönet.

Így a színházi életben páratlan módon, teljesen függetlenül, alulról jövő kezdeményezésként létrejött és közel 15 éve működő MU Színház munkatársai és az itt dolgozó művészek sokszor igen küzdelmes munkájának szóló elismerés.

H.E. - Újbuda WEB (2006. 01. 18.)

Kapcsolódó tartalmak: 
LEGFRISSEBB
×

Eleven ŐSZ 2020 - Eleven KulTúra  

2020szeptember1813:30

Galéria- és műteremlátogatással, egyedi kortárs alkotásokkal és köztéri installációval, valamint különleges alkotóműhelyekkel, továbbá a Bartók Béla Boulevard rejtélyeibe vezető sétákkal, túrákkal vár mindenkit az Eleven Ősz programsorozata szeptember 25-én és 26-án.