Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 20. szombat, Tivadar

Rajzversenyt rendeztek a Bethlenben

Kultúra   |   2007, február 23 - 13:18
Nyomtatóbarát változatSend by email

Kerületi rajzversenyt rendeztek az 5. - 8. osztályosok részére február 13-án a Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnáziumban. Nagy volt az érdeklődés a kis művészek körében, akik hozott és egy helyben készített munkával szálltak ringbe.

Kerületi rajzverseny volt az 5. - 8. osztályosok részére, február 13-án a Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnáziumban.

Köszönet érte a szervezőknek: Csovelák Editnek (kerületi tantárgygondozó, PSZK), Illés Áronnak és Fóth Gábornak (az iskola rajztanárai) és segítőiknek.


Nagy volt az érdeklődés a kis művészek körében, akik hozott és egy helyben készített munkával szálltak ringbe. A szervezők lelki és testi táplálékról egyaránt gondoskodtak! Az esemény a blockflőte zenekar rövid koncertjével kezdődött, ami megadta a rendezvény komolyságát és ünnepi hangulatát.

A verseny alatt az ifjú tehetségek szendvicsekkel, sütivel, üdítővel erősíthették alkotó kedvüket. Minden résztvevő mindkét alkotását a szakmai zsűri pontozta. Az összesített pontszámok alapján a győztesek meghirdetésére, még februárban a Pedagógiai Szolgáltató Központban kerül sor. Az alkotások az eredményhirdetés előtt a Bethlenben, utána pedig a PSZK-ban tekinthetőek meg.

További információk, és a versenyen készült fotók megtekinthetők a www.bethlen.hu honlapon a Fotógalériában.

Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium (2007. 02. 23.)

 

Kapcsolódó linkek:

Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium