Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 26. kedd, Fülöp, Evelin

Új helyszínen a Jégszínház

Kultúra   |   2008, december 1 - 14:10
Nyomtatóbarát változatSend by email
Több év után végre a Jégszínház társulata is kőépületben tartja előadásait. A Sztárok a jégen profi jégtáncosai nemrég érkeztek haza nagysikerű európai turnéjukról, s most ismét a magyar közönséget kápráztatják el.

A Jégszínház társulata produkcióival többször járt már többek között az Egyesült Királyságban, Dániában, Csehországban, Bahrainban és Dubaiban, Törökországban, valamint Horvátországban. A több hónapos európai turné után újra a hazai közönség előtt lépnek jégre. A horvátországi és törökországi sikereket követően a téli szezonban, megújuló előadásaikkal új helyszínen, méltóan az előadások színvonalához, és a nézői igényeknek megfelelően, ingyenes mélygarázshasználattal várják vendégeiket a Savoya Parknál. 

Az idei télen sem hiányozhat a repertoárból a Diótörő című jégbalett, vagy a Jégszínház megalakulása óta közönségkedvenc, a kicsiket és nagyokat éppúgy elvarázsoló Pinokkió meséje. A könnyedebb műfajt kedvelők, pedig a pergő hangulatú A bár című jégrevüt láthatják. A délutáni és esti előadásokon túl az óvodák és iskolák számára délelőtti matiné előadásokkal várják az érdeklődőket. A társulat azokról a gyerekekről sem feledkezik meg, akik nehezebb helyzetben élnek, mint társaik, ezért a Jégszínház minden szezonban több előadáson is térítésmentesen fogadja egy-egy intézmény rászoruló gyermekeit.

Újubda MÉDIA (2008. 12. 01.)

 

LEGFRISSEBB
×

Virtuális nyílt nap a Budafok Kocsiszínben  

2020május2211:00

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos könnyítések nem érintik még egy ideig a nagyobb létszámú rendezvényeket, így még hónapokig nem lesz mód arra, hogy a népszerű BKV-s nyílt napokat megtartsuk. Annak érdekében, hogy ebben a rendkívüli helyzetben se kelljen lemondani ezekről a közkedvelt rendezvényekről, kárpótlásul ismét virtuális látogatásra hívjuk – korhatár nélkül – az édeklődő gyermekeket, szülőket, közlekedésbarátokat. Reméljük, így is megközelíti majd az érdeklődők létszáma a korábban megszokottat.