Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 21. csütörtök, Ágnes

Babakiállítás nyílt a Bartókon

A történelem legjelentősebb korszakait eleveníti fel az a Babakiállítás, amely a Kulturális Városközpont program egyik miniprojektjeként valósult meg a Bartók Béla út 15. szám alatt megüresedett üzlethelyiségben.

A Korok és divatok címet viselő tárlatot nemcsak az egyedi, kézzel készített babaruhák teszik különlegessé, de a vasárnaponként rendezett játszóház és workshop is izgalmas programot kínál a családosoknak.

A Milleniumi Polgári Casino Egyesület, és a Kiss Áron Magyar Játék Társaság közös szervezésében létrejött kiállításon korhű ruhákba öltöztetett porcelánbabákon keresztül elevenednek meg a történelem legjelentősebb időszakai.

Vasárnaponként 10-18 óra között a gyerekek olyan programokon vehetnek részt, mint a lakodalmas játékok, filmvetítés, vagy babakészítés.

A kiállítás február 6. és március 5. között minden nap 14-18 óráig látogatható.

LEGFRISSEBB
×

Online fogadóóra Újbuda polgármesterével  

2021január1309:00

Idén is folytatódnak az online fogadóórák. Első alkalommal január 13-án, szerdán 9 órától kérdezhetik dr. László Imrét, Újbuda polgármesterét. Mivel sok megkeresés szokott érkezni, javasoljuk, hogy már most küldjék el észrevételeiket, kérdéseiket Messenger üzenetben.