Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 21. csütörtök, Ágnes

Gomba: Két terv maradt versenyben

A Móricz Zsigmond körtéri Gomba épület felújítására kiírt tervpályázat bíráló bizottsága és a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal javaslata alapján két terv versenyez Újbuda lakóinak szavazatáért.

A közel egy méteres piros és kék pöttyös gomba szavazóládákba, melyek a Móricz Zsigmond körtéri Gomba épületnél, az okmányirodában, az Allee Bevásárlóközpontban és a Lágymányosi Öbölben lesznek kihelyezve, 2010. április 30-ig dobhatják be az érdeklődők szavazataikat.

Ezenkívül a www.ujbuda.hu honlapon is folyamatosan lehet majd voksolni. A szavazás részleteit Molnár Gyula polgármester ismerteti. Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy az építészek és várostervezési szakemberek szempontjainak figyelembevételén túl a kerületben élők is kinyilváníthassák véleményüket a tervekkel kapcsolatban.

Időpont: 2010. március 24. (szerda) 10.00

Helyszín: Móricz Zsigmond Körtéri Gomba épülete előtt

LEGFRISSEBB
×

Online fogadóóra Újbuda polgármesterével  

2021január1309:00

Idén is folytatódnak az online fogadóórák. Első alkalommal január 13-án, szerdán 9 órától kérdezhetik dr. László Imrét, Újbuda polgármesterét. Mivel sok megkeresés szokott érkezni, javasoljuk, hogy már most küldjék el észrevételeiket, kérdéseiket Messenger üzenetben.