Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 26. csütörtök, Fülöp, Evelin

Konzultáció a KVK-ról

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata mint Közvetítő Szervezet KMOP-5.2.2/B-09-2f-2010-0006 kódszámú, az Újbuda Kulturális Városközpont Integrált Városfejlesztési Program keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló mini-projektek támogatására kiírt UKVK 2010 kódszámú pályázati felhívással kapcsolatban 2011. október 19-én 14.00 órakor konzultációt tartott azoknak a nonprofit és civil szervezeteknek, amelyek élni kívánnak a pályázati lehetőséggel.

A konzultáció nagy érdeklődést váltott ki Újbuda kulturális életében kimagasló szerepet játszó szerveződések, társaságok és művészek körében is. Számos, a Kulturális Városközpontban már jelenlévő galéria, intézmény is képviseltette magát, ami megerősítette, hogy a kiírásban megfogalmazott célkitűzések a kerületben élőket és alkotókat egyaránt foglalkoztatják, szeretnének aktív közreműködői lenni Újbuda kulturális életének. A konzultáción elhangzott kérdéseket és válaszokat hamarosan olvashatják a Kulturális Városközpont weboldalán, ahova minden, a pályázattal kapcsolatos friss információt feltöltünk. Kérjük, kísérjék rendszeresen figyelemmel az itt megjelenő híreket.

Akcióterület

Fájlok: 
LEGFRISSEBB
×

Gaál Endre KÖZÖTT című kiállítása a K.A.S. Galériában  

2022május2619:00

Gaál Endre K.A.S. Galériában bemutatásra kerülő új alkotásai nagy méretű festett üvegek, melyeken egyedi technikai megoldásokkal manipulálja a felületeket. A megjelenített gondolatok tág időintervallumokat fognak át.