Kultúra

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 16. vasárnap, Jusztin

Jótékonysági koncert az autista gyermekekért

Események   |   2016, március 25 - 10:58
Nyomtatóbarát változatSend by email
2016április0317:00

Blues for Blue – Jótékonysági koncert az autista gyermekekért

A koncertet az Autizmus Világnapjához kapcsolódóan rendezzük meg, de azt szeretnénk, ha nem csak ezekben a napokban beszélnének erről az egyre több embert érintő fogyatékosságról. A téma fontos, mert nap mint nap születnek újabb diagnózisok és nap mint nap nagyobb az igény a szülőket segítő és tájékoztató munkánkra. Mi magunk, az egyesület alapítói is nevelünk autista gyermeket, ezért nagyon is jól tudjuk, hogyan segítsünk sorstársainknak. Azért hoztuk létre szervezetünket, a Mozaik Közhasznú Egyesület az Autizmussal Élő Emberekért, hogy minél több kétségbeesett, sokszor elveszett és az alapvető információk hiányában sérülékeny szülőnek tudjunk tanácsot nyújtani.

Időpont: 2016. április 3. 17:00

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (1119 Budapest, Etele út 55/a)

A koncerten három zenekar fogja szórakoztatni a segíteni vágyó közönséget:

A zenekarok nagyon szívesen nyilatkoznak arról, hogy miért vállalták a fellépést a jótékonysági koncerten, miért tartják fontosnak az autizmus ügyét.

A támogatói jegyek ára 1500 Ft.

A közép-magyarországi régió népessége közel 3 millió fő, melyből az autizmus nemzetközileg elfogadott 1%-os előfordulási gyakorisága alapján számolva, kb. 30 ezer ember él autizmussal. A diagnózisok száma folyamatosan és egyre nagyobb mértékben növekszik, az Országos Autizmus Kutatás adatai alapján 5 év alatt közel megháromszorozódott.

További információ:

Kapitány Imola

E-mail: mozaikegy@gmail.com

Mobil: 70/424 – 8688

Web: http://mozaikegy.wix.com/mozaikegyesulet

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/760925830708514/